Eerlijkheid & duidelijkheid

Portfolio

vAN tHEORIE NAAR PRAKTIJK

mR. dRS. MARJOLEIN VAN KOOIJ

Waarom MvK?

Werk Ervaring

Opleidingen

Gezamenlijk succes

Duizendpoot

Welkom, mijn naam is Marjolein van Kooij.

Jurist, beleidsadviseur en de trotse eigenaresse van MvK Consultancy.

Ik heb MVK Consultancy opgericht omdat ik zag dat veel organisaties moeite hebben met de vertaalslag van de veelal complexe wet- en regelgeving naar de dagelijkse praktijk.

Deze problemen nemen wij voor u uit handen.

Zo ondersteunen wij bedrijven onder andere op het gebied van privacy- en gezondheidsrecht. Zo kunnen wij adviseren of ondersteuning bieden op het gebied van de AVG, WGBO, Wet BIG en nog vele andere wetgevingen.

Bij MVK Consultancy zijn wij van mening dat wet- en regelgeving pas écht waarde toevoegt wanneer er een begrijpelijke vertaalslag wordt gemaakt tussen de theorie en de praktijk. Want uiteindelijk draait het erom dat u niet nóg een onbegrijpelijk juridisch document heeft, maar dat u en/of uw medewerkers er daadwerkelijk mee aan de slag kunnen.

De praktijk staat bij ons áltijd centraal.

Naast juridische ondersteuning op het gebied van privacy- en gezondheidsrecht, bieden wij óók projectmanagement aan. Zo zorgen wij ervoor dat de benodigde taken worden opgepakt door de tijdelijke inzet van een kundige beleidsadviseur met een juridische achtergrond. Hierbij houden wij van laagdrempeligheid én van aanpakken. Op deze manier kunnen wij u volledig ontzorgen en nemen wij desgewenst alles van A tot Z uit uw handen.

Ook bieden wij inhouse cursussen aan op het gebied van privacy- en gezondheidsrecht. Zo kunt u ervoor zorgen dat u en uw medewerkers in één keer op de hoogte zijn van alle relevante wet- en regelgeving.

Ten slotte helpen wij u ook graag bij kleine juridische zaken, zoals het adviseren, beoordelen of opstellen van overeenkomsten en contracten.

Waarmee kunnen wij ú helpen?

P.s.: Vergeet ook onze juridische blog niet te lezen! Het is gratis 😉

 

Vraag vrijblijvend informatie op!

Bent u benieuwd wat MvK consultancy voor uw organisatie kan betekenen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op! Wij helpen u graag verder.

Email: info@marjoleinvankooij.nl