Juridische documenten

Bent u op zoek naar een betaalbare jurist voor het opstellen van uw juridische documenten? Of heeft u een juridisch document opgesteld of ontvangen die u graag zou willen laten controleren door een ervaren jurist? Ook dán bent u bij MvK Consultancy aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het opstellen en juridisch beoordelen van diverse soorten overeenkomsten en juridische documenten. 

 

Een greep uit de overeenkomsten en juridische documenten die wij voor u kunnen opstellen of beoordelen:

Indien u een juridisch document wilt laten opstellen, wijzigen of controleren, dan kunt u via onderstaand contactformulier of via info@marjoleinvankooij.nl vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij doen ons best om binnen 48 uur contact met u op te nemen, zodat wij u kunnen voorzien van de nodige informatie en eventueel een intakegesprek kunnen inplannen

Stappenplan

 • Aanvraag vrijblijvende offerte of Adviesgesprek

  Indien u een juridisch document wilt laten opstellen, wijzigen of controleren, dan kunt u via onderstaand contactformulier of via info@marjoleinvankooij.nl vrijblijvend contact met ons opnemen.

   

  Wij doen ons best om binnen 48 uur contact met u op te nemen, zodat wij u kunnen voorzien van de nodige informatie en om een eventueel intakegesprek in te plannen.

 • Intakegesprek

  Tijdens dit gesprek verzamelen wij de informatie die nodig is om de door u aangevraagde juridische documenten op te stellen. 

 • Aan de slag!

  Na het intake gesprek en het akkoord, gaan wij aan de slag met uw juridische documenten!

 • Versturen conceptdocument

  Nadat wij het juridische document hebben afgerond, zullen wij deze naar u toesturen. 

 • Revisieronde

  Uiteraard stellen wij u in de gelegenheid om feedback of wijzigingen kenbaar te maken.

 • Versturen definitief document

  Nadat de wijzigingen zijn doorgevoerd, zullen wij u het definitieve document toesturen.

 • Afronden samenwerking en betaling

  Zodra u volledig tevreden bent, zullen wij u een factuur sturen voor de samenwerking en hopen wij u gauw weer van dienst te kunnen zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aan!

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om de volgende punten kort toe te lichten bij uw aanvraag: bedrijfsactiviteiten, benodigde document(en), opstellen of beoordelen en indien van toepassing een webadres van uw bedrijf/organisatie. 

Toch liever een offerte of adviesgesprek aanvragen per mail? Ook dat is mogelijk. U kunt uw aanvraag indienen via: info@marjoleinvankooij.nl

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij doen ons best om binnen 48 uur contact met u op te nemen!

Email: info@marjoleinvankooij.nl